#12 Vietnam Fail

Pfff ik had zo een zin om de recepten die ik uit heb gekozen voor Vietnam uit te proberen. Maar ze zijn gewoon (keihard) mislukt. Als eerste ging ik aan de slag met de loempia's, met doorzichtige rijstvelletjes. Ik zou zweren dat ik een salade in een stuk plastic zat te eten. Ik heb zelfs op de verpakking gecheckt of ik niet een verpakking had meegenomen. 

 

Ik had gelukkig nog een back-up recept. De Vietnamese Pho (soep). Ik ben twee en een half uur bezig geweest. Het smaakte naar water. Ik ben serieus twee en een half uur bezig geweest om water klaar te maken. TWEE EN EEN HALF UUR VOOR GEKOOKT WATER!!!!

 

Ik was/ben woest en ik weet niet of ik Vietnam op de lijst plaats voor een herkansing. Mocht ik er ooit terecht komen, neem ik zeker zakjes instant noedels mee!

Reactie schrijven

Commentaren: 0