Terugblikken op 2017

Het jaar is alweer bijna voorbij. Volgens mij is er nog geen enkel jaar zo snel gegaan als 2017. Ieder jaar nemen we ons voor om nog meer te doen dan het jaar ervoor, maar op de één of andere manier lijkt dit nooit te lukken. Als ik nu terug kijk vind ik het jammer dat er bijvoorbeeld niet meer van mijn bucketlist is afgestreept, of dat ik niet meer heb gezien van Madeira en zelfs Leuven. Toch is het absoluut geen verloren jaar. Dat zeker niet.

 

In januari zijn we naar Gent geweest, waar ik in een superheld ben verandert door een gevecht tussen twee junkies te stoppen.

 

In juli zijn we met de auto naar Tabór in Tsjechië gereden om voor de zesde keer te genieten van Mighty Sounds Festival.

 

In september zijn we een weekje naar het prachtige Portugese eiland Madeira geweest. We verbleven in de hoofdstad Funchal, maar maakten regelmatig uitstapjes. Bijvoorbeeld om de tocht van Pico do Arieiro naar Pivo Ruivo te lopen of naar São Vicente om het Vulkanisch Center te bezoeken.

 

In december gingen we nog even de grens over naar onze zuiderburen om de kerstmarkten van Leuven te verkennen. Ik kan niet wachten om nogmaals naar deze stad te gaan! Misschien de volgende keer in de lente…

 

Natuurlijk hebben we ook de nodige feestjes en festivalletjes in Nederland gehad. Mijn eigen 30ste verjaardag bijvoorbeeld, waar mijn lieve vriendjes een surpriseparty voor hebben georganiseerd in een park! Of het Jetlag Festival bij ADM in Amsterdam.

 

Wat dit blogje betreft ben ik redelijk productief geweest. Ik heb veel artikelen gepubliceerd en heb een Facebookpagina aangemaakt. Ik heb ook een hoop goede voornemens voor 2018, maar die lees je in een ander artikel.

 

In 2017 heb ik 3.5 keer zoveel bezoekers gehad als in 2016. Hieronder de drie meest gelezen artikelen van 2017: 

 

#1. 5 jaar in as

#2. De Held van Gent

#3. Ode aan Eten

 

 

Ik ben benieuwd wat 2018 met zich mee zal brengen. Ik heb er in ieder geval een goed gevoel over… 

Reactie schrijven

Commentaren: 0