Update: Men at Work

Misschien heb je het al gezien, misschien ook niet, maar de website heeft een nieuw uiterlijk. En mijn inziens is het een stuk mooier en overzichtelijker geworden. Ik heb ook de rubrieken en tags van de artikelen omgegooid. Ik heb nu een stuk meer zin om weer te gaan schrijven. Ik had even een dipje... 

 

Ik heb een paar nieuwe ideeën, zoals de Wereldreis en I Love Almere, maar nog een stuk of wat plannetjes die ik nog moet uitwerken. Ondertussen ben ik ook de oude artikelen aan het 'verbeteren'. Ik ben links naar sites aan het plaatsen en knoppen aan het toevoegen om te navigeren, wat een rotklus.

 

Ik ben ook van plan de artikelen te 'herschrijven'. Even een frisse blik erop werpen. Ook dit is denk ik wel nodig, maar verschuif ik wel even op mijn lijst voor de winter. In het begin heb ik de foto's niet zo heel handig aan de artikelen toegevoegd, dus hier ga ik opnieuw naar kijken. 

 

Al met al heb ik een gigantische to-do-list gecreëerd, maar ik ben ook nog steeds bezig met een opleiding en probeer zo nu en dan het huis nog te verbouwen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0