Welk land staat het hoogst op jou reisbucketlist?

Voor mij staat het hoogst op de lijst: Bora Bora. Maar dit iets wat niet snel zal gebeuren, of ik moet spontaan rijk worden. Mijn moeder was "fan" van Bora Bora en grapte altijd dat haar as hier uitgestrooid moest worden. 

 

Gijs kiest voor Costa Rica en Georgië. 

Gregor

Ik denk het noorden van Finland, dat is gewoon mooi en je hebt er veel alternatieve mensen. Of Japan, vanwege de cultuurverschillen. Stiekem zou ik ook graag naar de Galapagos willen, maar omdat dit slecht is voor het milieu zou ik het niet snel doen. 

Neomie

De Malediven lijken me heel mooi, maar Australië staat ook heel hoog!

Remy

Mijn plan is om met een camper in Nieuw Zeeland rond te reizen, ik hoop dat ik dit volgend jaar kan doen. 

Suzanne

Nieuw Zeeland, de natuur lijkt me daar heel mooi.

Robert

Hawaii, Japan en Costa Rica

Max

Australië

Regina

De Malediven, maar daar ga ik  ook heen. Als geld er niet toe zou doen, dan kies ik Bora Bora.

Nanouk

Canada denk ik!

Marieke

Belize, ik moet en zal in het blauwe rondje in de zee zwemmen! En Edinburgh, ik wil de spooktoer doen!

Harmen

Vanaf mijn elfde wil ik al eens naar Santiago de Compostella lopen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0